Carehouse

Vergroot

Website CareHouse

Website voor CareHouse. CareHouse staat voor innovatie in de zorg. De eigen organisaties At the start, Kids at Home, Work it Out, My own life begeleiden kinderen en jongeren met o.a. autisme (ASS) en ADHD.

 
Vergroot

Kids at Home Jaargids 2017

Kids at Home is specialist in begeleidingen van kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD en Licht Verstandelijke Beperking. De jaargids geeft informatie over ontwikkelingsgerichte individuele (1-op-1) begeleiding & groepsbegeleiding.

 
Vergroot

Work it Out Jaargids 2017

Work it Out is de jongeren afdeling van CareHouse: specialist in begeleidingen van jongeren met Autisme Spectrum Stoornissen, ADHD en Licht Verstandelijke Beperking. De jaargids geeft informatie over ontwikkelingsgerichte individuele (1-op-1) begeleiding & groepsbegeleiding.

 
Vergroot
Vergroot

Huisstijl CareHouse

Carehouse is een vernieuwende overkoepelende kinderzorginstelling. Onder het bedrijf staan Kids at home, Work it out, Skoolsupport en Train Inn. Het logo is ontstaan uit drie basiswaarden van het bedrijf: overkoepelend, zakelijk en transparant binnen de zorg. Het symbool van het huis is beschermend, overkoepelend en tegelijk transparant, de bouwblokken staan voor het spelende element en het bouwen aan een nieuw inspirationeel zorgplatform.

Terug naar boven