Vergroot
Vergroot
Vergroot
Vergroot
Vergroot
Vergroot

Logo The Functional Yoga Teacher Training

Bekijk Huisstijl

Om het functionele aspect van de training te benadrukken heb ik gekozen voor sterke lijnen en kleurenpalet afgeleid van natuur en steen tonen. De 3 cirkels kunnen gezien worden als een abstractie van een (lotus) bloem en representeert drie-eenheden als: geest, lichaam & ziel, maar ook de drie pilaren van de training: asana, filosofie & meditatie.

 
Vergroot

Logo Yogagarden

Bekijk Huisstijl

Het logo, gemaakt voor een yogaschool in Amsterdam, laat de gelaagdheid van een yoga practice zien en dat studie leidt tot verdieping: diverse transparante gekleurde lagen vormen een diepe kleur in het centrum. De bewegelijke randen laten de flow zien van asana practice en de beweging van ademhaling, terwijl het midden de stilte vertegenwoordigd. De kleuren zijn ook een reflectie van de kleuren van de seizoenen in de tuin die om de Yogagarden heen ligt.

 
Vergroot
Vergroot
Vergroot

Logo VinoMari

Een logo voor een wijndistributeur. Het logo is qua uitstraling geplaatst in het luxe mode segment om exclusiviteit te benadrukken.

 
Vergroot
Vergroot
Vergroot
Vergroot
Vergroot

Logo BMWTouringkopen.nl

BMWTouringkopen.nl helpt bij de import en aankoop van gebruikte auto's. Drive the Dream is de overkoepelende onderneming, die de diverse specifieke type's importeert van merken als BMW (Touring) en AUDI (Avant).

 
Vergroot

Logo Eef Travel

Minimaal logo ontwerp voor een reisorganisatie die voornamelijk opereert in Azië. In het loog zijn een kompas, de vlucht en het werelddeel verwerkt. 

 
Vergroot
Vergroot

Logo Krijn IJburg

Logo voor Krijn IJburg, restaurant en bar aan de Krijn Taconiskade op IJburg. 

 
Vergroot

Logo Tai Chi Tao West

Bekijk Huisstijl

Logo voor een Tai Chi docente in Amsterdam. Een moderne interpretatie van de Aziatische kaligrafie en inkt stijl. Het logo leest ook van boven naar beneden. Het icoon Góh staat voor bewustzijn, wakker worden, voelen. Dat is wat het beoefenen van Tai Chi voor staat, bewegen met bewust-zijn.

 
Vergroot

Logo Van den Berg Hardhout

Het logo is een afgeleide van het bestaande logo en is ontworpen als een brandmerk/stempel zoals vaak te vinden is op het bewerkte en verpakte hardhout.

 
Terug naar boven