Tijn Touber

Vergroot
Vergroot
Vergroot

Boekomslag Verlicht Leven

"Als je naar het licht wilt, moet je je schaduw meenemen" Tijn Touber schrijft in zijn tweede boek over de acht mythische stappen naar verlichting.

Vergroot
Vergroot

Tijn Touber / Game of Life CD

De CD is onderdeel van een groter project: the Game of Life. Life is like a multilevel game each of us plays in order to reach our highest destination. To move through the levels of the game there are five essential life skills that help you unleash your full potential: awareness, compassion, inspiration, freedom and creation. The songs of this album are based on these five life skills.

 
Vergroot

Boekomslag Spoedcursus Verlichting

Boekomslag en logo ontwerp voor het eerste boek van Tijn Touber. In het boek Spoedcursus verlichting vind je de essentiële stappen, inzichten en oefeningen die je nodig hebt om het lichtknopje te vinden...

 
Vergroot
Vergroot

Boekomslag Yogi Power

Het nieuwe boek van Tijn Touber verschijnt op 28 augustus 2014. Het ontwerp is geïnspireerd op het Spoedcursus Verlichting logo.

 
Vergroot

Boekomslag Stadsverlichting

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber. In het boek roept hij mensen op om vanuit hun huiskamer de wereld te veranderen. Het beschrijft hoe de kracht van stilte kan worden ingezet voor sociale en maatschappelijke vernieuwing. Wanneer de wortel uit 1 procent van een bevolking regelmatig mediteert, dan heeft dat een positief effect op de hele samenleving. Je kunt je huiskamer open stellen voor de tweewekelijkse meditatie door je aan te melden op de site stadsverlichting.nu.

 
Terug naar boven