KidsatHome/WorkitOut

KidsatHome & WorkitOut

Vergroot

Kids at Home Jaargids 2016

Kids at Home is specialist in begeleidingen van kinderen met Autisme Spectrum Stoornissen, AD(H)D en Licht Verstandelijke Beperking. De jaargids geeft informatie over de methode, de ontwikkelingsgerichte individuele (1-op-1) begeleiding en groepsbegeleiding.

 
Vergroot

Work it Out Magazine 2016

Work it Out is de jongeren afdeling van CareHouse: specialist in het begeleiden van jongeren met Autisme Spectrum Stoornissen, AD(H)D en Licht Verstandelijke Beperking. De jaargids geeft informatie over de methode, de ontwikkelingsgerichte individuele (1-op-1) begeleiding en groepsbegeleiding.

 
Vergroot

Kids at Home Leermethodensysteem

Het leermethodensysteem is ontwikkeld voor kinderen een beperking in de ontwikkeling (adhd en vormen van autisme) en bestaat uit een planbord waar de kinderen per dag hun leerdoelen aan kunnen geven en waarop staat aangegeven wat en waar ze in hun gedrag op moeten letten. Op het kaartje met het betreffende leerdoel kunnen de begeleiders met stickers aangeven hoe goed ze het die dag gedaan hebben.

Vergroot
Vergroot
Vergroot

Kids at Home R.E.S.P.E.C.T. en vaardigheden poster

De R.E.S.P.E.C.T. poster geeft de onderlinge gedragsregels aan en op de vaardigheden poster kunnen de kinderen met behulp van hun ouders  aangeven wat de leerdoelen zijn voor de komende periode.

Vergroot
Vergroot
Vergroot

Work it Out Leermethodensysteem

Net als voor de kinderen is er voor de jongeren een leermethodensysteem ontwikkeld met iconen en magneten die zorgt voor een leidraad bij de dagelijkse begeleidingen.

Vergroot

Work it Out Leerdoelenposter

 Op de leerdoelen poster kunnen de jongeren samen met begeleider of ouders invullen wat hun leerdoelen zijn voor de komende periode.

Terug naar boven